A draft programme is now available. Please note that this programme may still change; however, there will be no changes to the opening and closing times, nor to the timing of the  keynote presentation and  the AGM. The evening event is also confirmed.

Saturday 26th June – Day 1

08:00 Registration Opens
08:30 Welcome – Karakia and Opening remarks

SLIANZ Conference Organising Committee and SLIANZ Committee (15min)

08:45 Activity – Speed Dating (15min)
09:00 Workshop – NZSL Share as a Tool for Interpreters Micky Vale & Rachel McKee (60min)
10:00 Morning tea
10:30 Workshop – Encouragement for more Trilingual Interpreters, and Deaf interpreters for Māori Deaf
Sam Te Maari & Hemi Hema (30min)
11:00 Workshop – Access to Te Ao Māori Kellye Bensley (30min)
11:30 Workshop – NZSL Interpreter Standards Shona Jones (45min)
12:15 Lunch
13:00 Workshop – The Juggle Is Real Jenn Gilbert (30min)
13:30 Workshop – Interpreting About Women’s Health In NZSL Rachel McKee, George Major & Karliah McGregor (40min)
14:10 Workshop – Reasonable Accommodation – Sharing Expectations Rebecca Knowlton (60min)
15:10 Afternoon tea
15:30 Workshop – Enlivening a Performance Shaun Edwards-Brown (90min)
17:00 Karakia – Closing
SLIANZ Conference Organising Committee and SLIANZ Committee
18:30 Conference Function

The Riverside Market – Kaiser Brew Garden

Saturday evening: Conference social function

Join us for an evening of socialising together….Kaiser Brew Garden…more details coming soon!

Sunday 27th June: Day 2

08:30 Registration Desk Opens
08:45 Welcome – Karakia and Spotlight Brief announcements and updates SLIANZ Conference Organising Committee and SLIANZ Committee (15min)
09:00 Presentation and Workshop Activity – Where we have come from; Where we are headed Carol Scholes (90mins)
10:30 SLIANZ Committee Presentation – Strategic Plan
11:00 Morning tea
11:30 AGM

Committee Elections

SLIANZ Committee

12:30 Lunch (1hr)
13:30 SLIANZ 25 Year Anniversary – Celebration Session and Panel
Special Acknowledgements and Cake
14:30 Reflection and Kōrero – Wrap up activities

SLIANZ Conference Organising Committee and SLIANZ Committee

15:15 Poroporoaki – Conference 2021 End and Closing Karakia

SLIANZ Conference Organising Committee and SLIANZ Committee

15:30 Afternoon tea and farewells
16:00 Committee Handover